https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2020/10/valencia-basket-cvradio-fp.jpg

EN DIRECTO 17:30 – 19:45

Basket 'En Joc': Valencia Basket - San Pablo Burgos

CVRADIO ON-LINE

Dissabte 31, a les 10h y 12h, Roda de Premsa sobre la dimissió de Prandelli

No et perdes la roda de premsa oficial del Valencia C.F. sobre la dimissió de Prandelli

rueda-prensa-dimision

I va esclatar la bomba. Acabava d’iniciar-se la vesprada d’aquest divendres, 30 de decembre, quan hem conegut la nova sorpresa al voltant del Valencia C.F.
Després d’haver-se reunit amb el Conseller Executiu del club, Anil Murthy, el tècnic italià rescindia el seu contracte amb l’entitat valencianista, segons anunciava la Cadena Ser.

Un nou contratemps per al Valencia C.F., que a poc més de 24 hores de finalitzar l’any torna a donar senyals de crisi interna.

Des de les 20h hem estat informant de com s’han succeit els fets i de com poden transcórrer les pròximes hores en la entitat. Paco Lloret, Manolo Montalt, Salva Folgado i la resta de companys d’Esports CV i 90 minuts ens han expressar les seues opinions i han parlat amb persones properes al club. Dins de poc podreu escoltar aquest programa especial al nostre podcast de Esports CV.

Hui, 31 de decembre, hem estat des de les 10h emitint en directe la roda de premsa oficial del Valencia C.F., en la que han comparegut el Director Esportiu, Suso García Pitarch, i Anil Murthy.

Però la crisi no acaa ací. A partir de les 12h estarem oferint la roda de premsa de Cesare Prandelli, que fou comfirmada ahir, després del comunicat que emeté el club a la seua pàgina web i que responsabilitza a l’entrenador de tot el ocorregut.

El ja ex-tècnic del Valencia C.F. ha sigut el primer treballador del club que dimiteix en la “Era Lim”, i per tant queda lliure de la clàusula de confidencialitat que firmaren anteriors entrenadors. Així, es preveu una densa roda de premsa en la que estarem molt atents a tot el que puga declarar.

FOLLOW US ON:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.