CVRADIO ON-LINE

Queremos Tener Voz (16/02/17)

Hui en ‘Queremos Tener Voz’

En el programa d’aquest dijous som un poc més internacionals i amb fort sentiment valencià, mirant cap a les polítiques socials que es realitzen des d’Europa i l’intercanvi cultural que històricament conviu a la nostra ciutat. Parlem de turisme i desenvolupament sostenible a través del treball realitzat des de la Comunitat Valenciana a nivell internacional amb:
– Pedro Argamint, President de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa.
– José María Chiquillo, President de la Red Internacional del Programa Unesco Ruta de la Seda.

En la segona part del programa, posem en valor el treball diari de molts voluntaris que treballen per a fer més fàcil el dia a dia de moltes famílies. Per a això mantenim una tertúlia sobre iniciatives socials i solidaritat amb:

– Marta Miró, Coordinadora de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Albacete de la Fundació Pequeño Deseo. Ens conta el treball fet amb famílies per a complir desitjos de xiquets i xiquetes amb enfermetats cròniques o de mal pronòstic.

– Eladio Seco, Delegat de Mans Unides en València. Ens conta la importància de realitzar projectes de desenvolupament sostenible a nivell internacional per a millorar la qualitat de vida de països en vies de desenvolupament.

– MªAmelia Martínez, Directora del Projecte Trèvol. Ens conta el seu treball realitzat des d’Ontinyent, en l’ajuda a joves amb diversitat funcional a l’hora de trobvar treball.

Escolta tots els podcasts de ‘Queremos Tener Voz’ ací:

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.