https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 00:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (13/12/16)

Hoy en ‘Puertas Abiertas’:

carmen-leal-puertas-abiertas

La Doctora especialista en Psiquiatria, Carmel Leal, ha sigut galardonada amb el ‘Premi a tota una vida professional’ que concedeix el Col·legi Oficial de Metges de València. Ens visita acompanyada de la presidenta del Col·legi, Mercedes Hurtado.

audacity-puertas-abiertas

El cocreador del editor d’audio lliure Audacity, Roger Dannenberg, i el director del grup d’investigació d’arts Performatives i Tecnologia de la UPV, Jorge Sastre, ens visiten.
Ens parlen d’Audacity i de l’innovador sistema d’educació musical Soundcool que permet crear de manera col·laborativa mitjançant mòbils o tabletes.

perez-benlloch

La crítica municipal més activa ve en Puertas Abiertas de la mà del periodista J.J. Pérez Benlloch i el seu espai ‘Con los puntos en las jotas’. Hui ens parla, entre altres temes, de les factures irregulars de l’Hospital Provincial de Castelló.

ana-mereciano-puertas-abiertas

Esl països llatinoamericans precisen de professionals que realitzen cartografies del terreny per a conservar les àrees forestals. La vicepresidenta de la delegació valenciana del Col·legi de Geògrafs, Ana María Mereciano, ens conta els detalls del treball que han realitzat en Paraguay.

En la secció de Turisme Rural, l’expert Paco Tortosa ens porta al Racó d’Ademuz.
FInalitzem amb el president de l’Asiciació Audiovisual de Productors Independents (AVAPI), Antonio Mansilla, que ens prla de la situació que viu el sector valencià.

Escolta tots els podcasts de ‘Puertas Abiertas’ ací:

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.