https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2020/10/puertas-abiertas-cvradio-fp.jpg

EN DIRECTO 12:05 – 13:00

Puertas Abiertas Edició Estiu

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (12/12/16)

En el programa de ‘Puertas Abiertas’ de hui:

ferran-gregori

La Unió de Llauradors impulsa un projecte que vol revitalitzar el cultiu de l’algarroba, El tècnic de Fruits Secs de La Unió, Ferran Gregori, ens conta con ho estan implantant a la Comunitat.

arte-mayor-seda

El Col·legi d’Art Major de la Seda acull aquesta vesprada l’event per a promocionar els llibres en Nadal ‘Per Santa Llúcia, porrat i llibres’. Ens ho conta el seu president, Vicente Genovés, la escriptora de Vincle, Tona Català, la editora de Balandra, África Ramírez, i la editora de Bullent, Nuria Sendra.

seccion-libros-puertas-abiertas

En la secció de LLIBRES, l’assessor de Comunicació de la Fundació Pel Llibre i la Lectura (FULL), Manolo Gil, ens parla de , entre altres, del llibre ‘L’extranya que habita els meus somnis’ de Lourdes Boïgues.

ricardo-gobert-puertas-abiertas

Un estudi sobre el Gran Premo de la Comunitat de 2013 revela, entre altres coses, que els assistents van gastar-se en conjunt 38 milions d’Euros. Ens ho conta el director del Circuit Ricardo Tormo de Chest, Gonzalo Gobert.

marketing-herbolario-puertas-abiertas

Herbolario Navarro ha llençat una app que permet trobar les empreses ecològiques i sostenibles més properes a tu mitjançant geolocalització, Ens expliquen el funcionament la seua creadora, Carmen Navarro, i la directora de màrketing de l’herbolari, Carolina Girbés.

ana-mansergas-puertsas-abiertas

L’Ateneo Mercantil de València acull aquest dijous una subasta benèfica. Els seus fons aniràn destinats al manteniment d’una escola en Lamu, Kènia. Per a parlar d’açò, tenim en Puertas Abiertas a la presidenta de l’ONG valenciana ‘One Day Yes’, Ana Mansergas.

seccion-bolsa-puertas-abiertas
En la secció de BOLSA, la directora de la Fundació d’Estudis Bursàtils i Financers (FEBF), Isabel Giménez, ens parla de la situació dels mercats, entre altres temes.

Escolta tots els podcasts de ‘Puertas Abiertas’ ací:

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.