https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 21:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (09/12/16)

Hui en ‘Puertas Abiertas’, la Biblioteca Valenciana ha iniciat la digitalització del seu patrimoni sonor. Ens ho conta en ‘Puertas Abiertas’ la responsable del fons de grabacions sonores i audiovisuals de la entitat, Pilar Arroyo.

pilar-arroyo-puertas-abiertas

A la secció de CRÓNICA NEGRA, el periodista de succesos, Javier Martínez, i la portaveu de la Policía Nacional de València, Marta García, ens parlen hui, entre altres temes, de l’assassinat de un metge jubilat en València.

cronica-negra-puertas-abiertas

El gerent de ZUMMO, Rafa Olmos, és el protagonista de l’espai ‘Empreses amb ànima’ que la coach Dora de Teresa té a Puertas Abiertas.
zummo-puertas-abiertas

En l’espai DE POBLE EN POBLE de l’Agència Valenciana de Turisme ens apropem a conèixer la acollidora població valenciana de Fontanars dels Alforins.
fontanars-puertas-abiertas

El prestigiós cantant falamenc Rafael de Utrera s’apropa a Puertas Abiertas, abans de la seua actuació a les 22:00h en Nàquera.
El consell de salut natural de la setmana ve de la mà de HERBOLARIO NAVARRO. La seua farmacèutica, Ana María Rodríguez, ens parla de les propietats que té el desmodium para depurar el fetge.
Per a finalitzar, parlem de la filosofia i la tècnica d’ajust vertebral de la spinologia. Ens ho conta Enrique Borredá mitjançant la seua obra ‘Spinología, el libro’.

Escolta tots els podcasts de ‘Puertas Abiertas’ ací:

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.