https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 00:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (06/07/17)

Hui en ‘Puertas Abiertas’

Equipo Humano crea un software que mesura el talent del personal d’una organització

Mapear el talent de l’empresa d’una forma gràfica ja és possible gràcies a Equipo Humano.

Talent,que així s’anomena la plataforma que aconseguix estos grans resultats, ha sigut creada per l’empresa de recursos humans Equipo Humano.

Una de les seues claus és la implantació de l’estudi del potencial unit a l’exercici, un mapa del talent de l’organització que identifica al personal clau.

Parlem amb el consultor de Equipo Humano, Rafael Delicado.

 

equipo humano

L’investigador del CSIC, Gaspar Pérez, parla del descens del consum de llet a Espanya

Espanya dóna l’esquena al got de llet. El que abans era una beguda quasi obligada per als xiquets hui és cada vegada menys abellidora.

El sector lacti patix un descens tan brusc com sostingut. El consum va caure el 5,53% entre març de 2016 i març d’enguany, d’acord amb les dades de la patronal Fenil. No és una reducció puntual. L’any passat també va haver-hi un descens de més del 4%. I va en augment. Parlem amb l’investigador del Biotecnologia dels Aliments del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) , Gaspar Pérez.

csic

Las Fit Happy Sisters presenten el seu llibre de receptes fàcils i lleugeres’La vida sin dietas’

Ani i Sara, més conegudes en el món 2.0 com Fit Happy Sisters, han publicat el llibre ‘La vida sense dietas’ on hi ha receptes fàcils i lleugeres però plenes de sabor amb què disfrutar sense pujar de pes.

Les famoses Instagramers, amb més de 340.000 seguidors, compartixen en este nou llibre consells perquè nostra alimentació siga més saludable: com fer la compra i interpretar les etiquetes dels aliments o què menjar abans i després de fer exercici.

 

fit happy sisters

L’art urbà de Pichiavo triomfa en el món

Pichi y Avo (www.pichiavo.com) és un duo espanyol reconegut per la seua habilitat per a crear relacions entre art, arquitectura, escultura, espai i contextos socials, adoptant un enfocament altament atractiu i performativo, rotund en el seu discurs artísticament i plenament innovador en les seues fusions.

 

Ens visiten els artistes urbans Pichi i Avo i també Fran Picazo, que s’encarrega de la part expositiva.

arte urbano

“Una experta de SMH Products explica la retirada d’amiant de cobertes i canonades de col·legis que realitzen a l’estiu

Arriba l’estiu i molts col·legis aprofiten l’absència d’alumnat i treballadors per a retirar les cobertes i canonades amb amiant

Per això, la responsable de Projectes de SMH Products, Lidón Sánchez, explica quin tipus d’equips, materials i EPI’s es necessiten per a dur a terme estos treballs.

SMH products

Escolta tots els podcasts de ‘Puertas Abiertas’ ací:

`

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.