https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 21:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (05/07/17)

Hoy en ‘Puertas Abiertas’

L’investigador José Miguel Mulet presenta, ‘Transgénicos sin Miedo’, el seu últim llibre

Després de vint anys investigant,  fent xerrades, escrivint articles d’investigació i divulgatius i coneixent als científics més rellevants en el camp dels transgènics, el professor titular de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València, José Miguel Mulet, ha plasmat tot aquest treball i experiència en el seu darrer llibre publicat. “Transgénicos sin Miedo“.

El psicòleg Juan Pedro Sánchez parla d’intel·ligència emocional en el seu llibre ‘La Palanca del Éxito’

El llibre «La Palanca del Éxito» suposa una metodologia pràctica i eficaç de desenvolupament de l’intel·ligència emocional per a augmentar el nostre nivell d’autoconeixement i millorar la nostra motivació i benestar personal, així com les relacions amb aquells que ens envolten amb la finalitat de poder canviar les nostres vides.

Parlem amb l’autor de ‘La Palanca del Éxito’, Juan Pedro Sánchez.

El vocalista de King Kong Boy, Eduard Banyuls, presenta el videoclip ‘L’incendi’

King Kong Boy llança el videoclip de “L’incendi“. El tema pertany al seu últim treball KKB on el grup ha donat un gir cap al rock melòdic de guitarres i sintetitzadors.

KKB és el segon disc d’estudi de King Kong Boy. Inclou dotze cançons composades per Eduard Banyuls i Rubén Martín, vocalista i guitarrista de la banda respectivament. 

Després d’haver eliminat la secció de vent, el grup s’endinsa en el rock i les seues diferents branques, tocant també el pop.

Parlem amb el vocalista del grup, Eduard Banyuls.

 

Juan José Gómez, director de Juan José Gómez Correduría de Seguros S.L., realça la figura corredor d’assegurances

Juan José Gómez, director de Juan José Gómez Correduría de Seguros S.L., realça la figura del corredor d’assegurances que va de la mà del client i aporta solucions des de la independència.

Juan José Gómez Correduría de Seguros, S.L. compta amb més de 90 años d’experiència y està en Gran Via Germanies, 23 Baix (València).

Escucha todos los podcasts de ‘Puertas Abiertas’ aquí:

`

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.