https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 00:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (05/12/16)

puertas-abiertas

El magazín Puertas Abiertas vos ha acompanyat aquest matí amb uns interessants contingunts que no vos podeu perdre:

perez-puertas-abiertas
Amb motiu del centenari de la mort del pintor valencià Ignacio Pinazo, ens apropem a conéixer la seua obra. Per a aquesta finalitat ens visita el catedràtic d’Història de l’Art Javier Pérez Rojas, el major expert en l’obra d’aquest artista.

juan-catala-puertas-abiertas
El valencià Juan Català ha patentat un sistema que permet als motoristes vore l’angle mort pel retrovisor i reduir així el nombre d’accidents. Català ens explica en què consisteix aquest interessant invent.

carmen-marta-garcia-puertas-abiertas
Carmen i Marta García han escrit un llibre que permet que xiquets i majors coneguen els misteris, les tradicions i els secrets de València. Ambdues estaran amb nosaltres per parlar-nos de ‘Con niños en Valencia’.

el-dia-de-dema-puertas-abiertas
A la secció de LLIBRES, l’asessor de Comunicació de la Fundació Pel Llibre i la Lectura (FULL), Manolo Gil, ens parla de, entre altres, ‘El dia de demà’ de Teresa Broseta.

guillermo-sampedro-puertas-abiertas
Sagunt celebrarà pròximament la ‘I JOrnada Star Wars’ amb la finalitat de ser el punt d’encontre de persones de distintes generacions unides per la seua passió cap a la saga galàctica. El COncejal de Juventut de l’Ajuntament de Sagunt, Guillermo Sampedro, ens explicarà les activitats que tenen previstes.

A la secció de BOLSA, la directora de la Fundació d’Estudis Bursàtils i Financers (FEBF), Isabel Giménez, ens parla de les consecuències bursàtils del referèndum de Itàlia.

Finalitzem amb el cantant vaencià Nyno Vargas, que s’apropa a Puertas Abiertas per a presentar-nos el seu disc ‘Esa historia’.

Escolta tots els podcasts de Puertas Abiertas ací:

FOLLOW US ON:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.