https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 14:20 – 20:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (05/04/19)

Hui a ‘Puertas Abiertas’

– La portaveu de la Policia Nacional a València, marta García, s’apropa per a donar consells als jugadors de videojocs online. La Policia Nacional i el club d’esports MAD Lions E.C. creen la 1ª Guia de seguretat per a gamers.
– Vicenta Esteve, secretària del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, i membre del comité organitzador de la Jornada de la Vida Cotidiana i de la I Fira de la Psicologia Valenciana, ve per a donar els detalls d’aquest event.
– El lider de Los Inhumanos Sergio Aguado, ve per a presentar la segona col·lecció de relats “Maruja, cuéntame más”.
– María Minaya porta l’agenda humorística del cap de setmana amb Circuit Café Teatre Caixa Popular i Frescultura.
– Cada divendres aplega l’espai de tradicions i cultura. Hui es compleixen 600 anys de la mort de Sant Vicent Ferrer a Vannes (França). Baltasar Bueno dona tots els detalls.
– Amb motiu de la III Jornada de Portes Obertes de Seguretat i Emergències que es celebra este diumenge 7 d’abril a Rocafort, visiten CV Radio Iván Pérez, Inspector Cap de la Policia Local i Mari Paz Villalba, agent tutora de la Policia Local.
– L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, parla de la Ruta de la Tapa Alboraia Urban-Platja, que es celebra del 5 al 7 d’abril i del 12 al 14 d’abril.
– Susi Ferrer, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, detalla en què consisteix Torrent Històrica, I Festival de Novel·la Històrica de Torrent, que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril.

Escolta tots els podcasts de ‘Puertas Abiertas’ ací:

FOLLOW US ON:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.