https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2018/09/Juan-Picazo-IMagen-final-PSD.jpg

EN DIRECTO 02:00 – 04:00

Cocktail de Estilos

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (03/07/17)

Hoy en ‘Puertas Abiertas’

El president de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, Pedro Agramunt, parla de la petició de la seua destitució

El president de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE), Pedro Agramunt, anuncià el passat divendres que emprendrà accions legals contra qui ha llançat a la seua contra una “creuada personal” en què “s’ha violat enormement” el seu honor. 

Després del seu polèmic viatge a Siria en març acompanyat de parlamentaris russos amb el president Bahar Asad-la Taula de l’APCE li va retirar la seua confiança en abril, i el seu grup, el Partit Popular Europeu, va decidir expulsar-lo aquesta passada setmana.

 

El president d’AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, parla de la Xylella Fastidiosa i de la disminució de cultius de regadiu

La superfície destinada als cultius de regadiu en la Comunitat Valenciana ha patit un apreciable descens del
3,2% durant l’última dècada.

Per altra banda, La Xylella fastidiosa, present fins ara en les Illes Balears, ha donat el sat a la Península Ibèrica. La Conselleria d’Agricultura de la Comunitat Valenciana va informar el divendres passat de l’existència d’un focus a l’explotació dedicada als ametllers situada al municipi de Guadalest.  

El president d’AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, parla dels dos temes.

La localitat valenciana de Sagunt disposa del seu primer laboratori de cosmètica ecològica

La localitat valenciana de Sagunt disposa, des del passat mes de maig del seu primer laboratori de cosmètica ecològica gràcies a la marca Sinthesis Salud, que va decidir obrir el seu laboratori en aquesta localitat del Camp de Morvedre.

Sinthesis Salud va ser creada per la farmacèutica Sabina Calatayud i compta amb més de 35 anys d’experiència com farmacèutica i formuladora. 

Parlem amb Sabina Calatayud.

L’assessor de FULL, Manolo Gil, parla del llibre ‘Elegia del pelegrí d’Antoni Gómez

L’assessor de Comunicació de la Fundació Pel Llibre i la Lectura (FULL), Manolo Gil, parla dels llibres ‘Elegia del pelegrí d’Antoni Gómez, ‘Els Cinc’ d’Ednid Blyton, i de ‘Los Cinco y Yo’ d’Antonio Orejudo.

El responsable de la Universitat Europea de València, Emmanuël Hazé, traductor oficial de la monarquia holandesa

Emmanuël Hazé és responsable de l’Àrea de Traducció e Interpretació de conferències de la Universitat Europea de València.

És traductor oficial de la monarquia holandesa quan ve a Valencia i actualment es desplaça per diversos punts quan les marques de cotxes d’alta gamma efectúen les presentacions de nous models.  

Escolta tots els podcasts de ‘Puertas Abiertas’ ací:

`

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.