https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2020/10/puertas-abiertas-cvradio-fp.jpg

EN DIRECTO 11:05 – 12:00

Puertas Abiertas Edició Estiu

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (02/12/16)

puertas-abiertas

El magazín de Puertas Abiertas de Vicente Quintana ha comptat aquest matí amb uns interessants continguts que vos podeu perdre.

El doctor Luis Héctor Bailón ha realitzat una exhaustiva radiografia del tabaquisme en València. S’ha apropat als nostres estudis per a parlarnos de tots els detalls.

El ‘coach’ i directiu de Pollos Planes, Juan Planes Mestre, serà el protagonista de l’espai ‘Empresas con alma’ de la ‘coach’ Dora de Teresa.

El consell de salud natural de la setmana ve de la mà d’HERBOLARIO NAVARRO. La seua farmacèutica, Ana María Rodríguez, ens parlarà de les propietats que té l’extracte de Gayuba per a l’infecció d’orina.

En l’espai DE POBLE EN POBLE hem viatjat amb l’Agència Valenciana de Turisme a València. Ens hem apropat a l’Esglèsia de Sant Nicolàs, a la Catedral i al Colegi de l’Art Major de la Seda.


Rebem a un dels millors guitarristes d’Espanya, Toni Cotolí. Demà, dissabte 3 de decembre actua junt a la balladora Irene de la Rosa en Murnau Café.


Des de 1948 Turrones Galiana elabora torrons de Jijona i també dolços nadalencs de primera qualitat. Es poden comprar a la tenda de C/Garrigues de Valencia. Ens ho conta en Puertas Abiertas el seu propietari, Amando Galiana.

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.