https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 10:05 – 11:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Puertas Abiertas (01/12/16)

puertas-abiertas

El magazín ‘Puertas Abiertas’, de Vicente Quintana, ha comptat aquest 1 de decembre amb uns interessants continguts que no vos podeu perdre.

El secretari autonòmic de Medi Ambient, Jullià Álvaro, ens ha parlat del sistema de reciclatge i de les conclussions de la cimera del clima de Marrakech, en la que ha estar recientment.

Una tesi defesa per la professora de la UCV, Nazaret Hernández, confirma que la implicació en la cura de gossos augmenta la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Ens acompanyà la autora de aquesta interessant investigació.

El Museu Valencià d’Etnologia acull la exposició ‘Inventant la tradició. Indumentària i identitat’. Hem fet un recorregut sobre la moda i la indumentària tradicional valenciana de la mà dels seus dos comissaris, Xavier Rausell i Asunción García.

L’Asociació Cultural ‘Grupo Drama’ de Benetússer, compleix 20 anys i ho celebren amb la representació de ‘Historia de una escalera’ de Buero Vallejo. Hens ho conta la directora, Rosa Lacueva i 4 dels alumnes de teatre.

Per a finalitzar, la cantant i compositora de Jerez, Sara Martín, ha visitat els nostres estudis per a presentar-nos el seu single ‘Vértigo’.

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.