CVRADIO ON-LINE

Escolta la roda de premsa de presentació de Simone Zaza

Simone Zaza és presentat com a nou jugadore del Valencia C.F.

CV Radio ha oferit la roda de premsa de presentació de Simone Zaza, el davanter italià que ha tancat el seu fitxatge pel Valencia CF en els últims dies.
L’internacional amb “La Azzurra” aplega per a tractar de donar caràcter al conjunt valencianista i oferir una aportació golejadora necessària.

Ha declarat estar “molt feliç” per haver pogut dur a bon port les llargues negociacions pel seu fitxatge.

D’atra banda, ha destacat les bones referències que altres ex-jugadors italians del Valencia CF li han donat, tant del club com de la ciutat. Diu estar molt centrat i compromés amb els objectius actuals de l’equip, i veu com a punt més important ajudar aque isca de la dinàmica negativa que arrastra en aquest primer tram de la temporada.

Es veu preparat per a lidiar amb la situació esportiva del club i diu confiar en sí mateix i en el conjunt de jugadors amb els que va a compartir vestuari.

Respecte a la seua possible continuitat, ha afirmat que té ganes de jugar al Valencia C.F. i que no ve de pas, sinó que té previssions de continuar en un futur a l’equip. Li agrada la ciutat, la gent, i el seu desig és poder fer alguna cosa gran i ser volgut per l’afició, a la que vol guanyar-se des del primer dia.

Escolta la roda de premsa íntegra en l’especial de hui d’Esports CV:

I a continuació pots escoltar tots els podcasts de ‘Esports CV’:

FOLLOW US ON:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.