https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2017/01/lloret-web.png

EN DIRECTO 09:00 – 10:00

Mesa de Actualidad

CVRADIO ON-LINE

Pilar Bernabé i Enric Bataller – Despierta Valencia (15/03/19)

Hui a ‘Despierta Valencia’

Despierta Valencia CV Radio 94.55 FM

Hem entrevistat a l’assessora del PSPV a l’Ajuntament de València i responsable de festes a l’executiva local, Pilar Bernabé.
Amb ella hem parlat de les últimes declaracions del concejal de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, sobre el jurat de la Secció Especial i del pla per a la Ciutat Fallera, entre altres assumptes.
També ens ha acompanyat el diputat de Compromís al Congrés, Enric Bataller, amb qui hem parlat sobre la seua candidatura per Iniciativa a les primàries de la coalició per a la llista al Congrés.
A més, hem comentat el ‘Primer informe sobre morts a causa de les pseudoteràpies a Espanya’,, de l’Associació per a protegir al Malalt de Teràpies Pseudocientífiques amb el vicepresident de la mateixa, Emilio Molina; l’advocat d’aquesta associació, Fernando Frías, i el redactor cap de la revista ‘Plaza’, Javier Cavanilles.
Per últim, hem vinculat les pel·lícules ‘El ángel azul’ (1930), i ‘The Artist’ (2011), a varis assumptes de l’actualitat valenciana.

Escolta tots els podcasts de ‘Despierta Valencia’ ací:

FOLLOW US ON:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.