CVRADIO ON-LINE

Pegando la Hebra (03/01/17)

Hui en ‘Pegando la Hebra’:

programa pegando la hebra cvradio

Aquest primer programa de l’any ha tingut un contingut molt especial, centrar en el cinema. Per primera vegada a la ràdio, algun dels creadors de la prestigiosa Tertulia del Copón, n’han portat a Pegando la Hebra aquesta interessantíssima tertúlia de cinema que, com cada divendres, a les 19h, reuneix a tot el grup d’amants del sèptim art al pub “El Mundo 26” de València.

En cada ocasió es parla d’una pel·lícula proposada i presentada per algun dels components i després s’obri el col·loqui a tota la resta. Els tertulians de hui han sigut Juan Miguel Aguilera, il·lustrador i escriptor de ciència ficció, Cruz Gabaldón, ingeniera i escriptora, María Tordera, farmacéutica i escriptora i Enrique Huertas, realitzador de TV, escriptor i lector apassionat. També hem comptat amb la presència de José Boix i Javier Ferrer. I tots, tots ells cinéfils empedernits, com els nostres Ángeles Pavía, Marina Lomar, Bibiana Serena, Javi Guerola i Eva Hernandez. En aquesta ocasió, el tema elegit será: «Star Wars: Una nova esperança. La pel·lícula que va canviar la forma de fer cinema».

 El nostre admirat Eduardo Bort, músic insòlit i extraordinari, ha volgut acompanyar-nos en la tertúlia i l’hem sorprés amb una coca d’aniversari amb vela inclosa, ja que ahir va ser el seu aniversari.

Un programa de cine, ¡de cine!

Escolta tots els podcasts de ‘Pegando la Hebra’ ací:

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.