https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2017/01/lloret-web.png

EN DIRECTO 09:00 – 10:00

Mesa de Actualidad

CVRADIO ON-LINE

Pegando la Hebra (26/07/18)

Hui en ‘Pegando la Hebra’

Hui en Pegando la hebra hem tancat la temporada amb la participació d’un  grup de magnífics creadors amb els quals hem passat una estona molt plaent: Josevi García Herrero, director i guionista de cinema, teatre i televisió. Amb la seua  radiofònica veu, ens ha explicat els èxits que segueix collint, premi després de premi, amb el seu curt “Diferents”.

La nostra veterana col·laboradora, la polifacètica Guillermina Royo-Villanova,  ha desplegat les ales màgiques de la seua amorosa creativitat i ha parlat de la Nova Generació del 27, en la qual és experta, ha llegit un poema de Wislawa Szymborska dedicat a l’escriptor KikeParra amb qui  ha improvisat una divertida entrevista en la veu del seu personatge Potasa, ha col·laborat en la xerrada telefònica amb el seu fill Patricio Alvargonzález, el nostre crític cinematogràfic, etc.  Volguda Guiller, gràcies  per fer-nos felices amb tanta facilitat, ets un luxe de col·laboradora. Patricio ha portat les seues bones noves, que són una mostra de perquè estem tan orgullosos d’ell: que ja és col·laborador  habitual en la revista Vanity Fair  i que és un dels deu seleccionats per formar part de l’Especialitat de Guió a l’Escola de Cinema  de Madrid ECAM.  Kike Parra,  autor entre uns altres del magnífic llibre de relats “Cap dona ha trepitjat la lluna”, la presència de la qual ha estat molt desitjada en aquest programa,  ha participat molt activament des del primer moment amb la seua lucidesa i sentit de l’humor. Tornarà com entrevistat i col·laborador, perquè tots puguem gaudir de la seua paraula .  Pablo Martí, representant a  Serius Fan Music, la promotora d’esdeveniments musicals  que ha portat des de fa gairebé quatre dècades als més grans de la música de jazz i rock a València i a Espanya, transmet un entusiasme apassionat per la música i ens parla amb admiració de Luis Martí, el seu pare, creador de  aquest projecte que tots dos comparteixen des de fa anys. Els melòmans us agraïm el vostre amor a la música que ens dóna tantes satisfaccions.  El final ho ha posat el compositor i cantant de PetitMalament, Suso Giménez, interpretant dos temes del seu repertori que ens han emocionat per la profunditat dels textos i la sensibilitat amb la qual els interpreta a la guitarra. Desitgem que torni amb el grup al complet. I qui sí ha tornat sorpresivamente  per acompanyar-nos en aquest tancament, ha estat el gran músic Eduardo Bort, qui després d’acabat el programa, ens ha tocat amb  la guitarra de Suso, el seu Rock and Bort, sintonia del nostre espai Estimada Música. Ha estat un programa entranyable que tanca un temps que permetrà obrir un altre des del 6 de setembre. Llavors tornarem amb tot l’equip, els col·laboradors actuals i moltes novetats: un blog de Pegant el Bri, nous col·laboradors, nous espais i nou horari! Des de setembre estarem amb tots vosaltres cada dijous de 18:00 a  20:00h.

Us desitgem unes setmanes molt felices. Per contribuir una mica al fet que així sigui us anirem deixant petits regals a la nostra pàgina de Facebook en forma de  fotos i vídeos inèdits del programa, podcast dels programes més divertits i molt més.

Us esperem al setembre!

​Escolta tots els programes de ‘Pegando la Hebra’:

 

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.