https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 21:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

paco-lloret

Paco Lloret

Director

Director i també responsable dels continguts esportius, la trajectòria de Paco Lloret és ben coneguda pel públic valencià, especialment pel seu pas per RTVV on, entre altres tasques, dirigí el programa ‘Minut a Minut’ i fou cap d’Esports de la cadena pública.

Treballà junt a José María García en Antena 3 Radio des de 1983 fins a 1989. En Radio Nou dirigí el programa ‘Més que Gols’ i també exercí la subdirecció de la emissora.

Paco Lloret és una de les principals referències de la información esportiva en Espanya, ha publicat varis llibres sobre el nostre futbol, i continua donant suport a tot tipus d’iniciatives i projectes relacionats amb l’esport i, en especial, amb el futbol valencià.

manuel-a-roca-perez

Manuel A. Roca Pérez

Gerent

Soci fundador de Celsior Asesoría Legal y Financiera, especializada en temas de Corporate. És assessor de Inversiones y Patrimonios. Llicenciat en Dret en 1989, Master en Administració i Direcció General d’Empreses, s’ha especialitat en Finances i Negoci Bancari. En 2008 funda Lidera Patrimonial S.L., societat especialitzada en la gestió de patrimonis i inversions, de la que seguix sent Soci-Director. A més treballa com asesor extern per a numeroses empreses valencianes, moltes d’elles de caràcter familiar.

teresa-rueda

Teresa Rueda

Directora Comercial

Advocada i amb una amplia formació i experiència en àrees de Màrketing, Negociació i Ventes de Mitjans Audiovisuals després d’haver pertangut des de 1990 al Departament de Publicitat de RTVV, siguent a partir de 2003 Responsable Comercial, coordinant les campanyes de Publicitat Convencional, Patrocinis i Accions Especials generades a la Comunitat Valenciana, i realitzant la planificació, elaboració de propostes, negocicació d’acords i seguiment dels grans comptes de la Delegació.

A més, des de 2012 desenvolupàaccions complementàries com és el marc publicitari de la pàgina web del Grup rtvv.es. Afegix formació específica a la Publicitat i Marketing en Internet i Protocol Empresarial i Institucional.

Idital