https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 00:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

La Mañana con Marina (30/05/18)

Hui en ‘La Mañana con Marina’

Ens trobem en el meridià de la setmana i que millor manera de començar “La mañana con Marina” que amb un bon llibre. Parlem amb Toni Hill sobre la seua nova novel·la “Tigres de Cristal”.

Hui en la tertúlia immobiliària esmorzem croissants (uns més que uns altres) parlant d’ortografia i reformes en la llar. Quina combinació!

Ens visita Javier Bernabeu (Gerent i Director de Sakata Seed Iberica), José Luis Llisterri (President de la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria SEMERGEN) i Fernando Mª Navarro (Equip Mèdico Pacients SEMERGEN). Parlem del saludable que és menjar 5 peces de fruites i verdures al dia.

Parlem amb Amparo Vallés, Responsable de la unitat d’empresa de Florida Universitària. Ens explica la importància de la titulació de Turisme-Ade.

De la mà de Viajes Azul Marino, parlem amb Carlos Micó (bussejador especialista en taurons). Ens descobreix la problemàtica que sofreixen aquests animals i la seva importància per al manteniment de l’equilibri ecològic dels mars i oceans de tot el planta.

 

Escolta tots els podcasts de ‘La Mañana con Marina’:

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.