https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2020/10/puertas-abiertas-cvradio-fp.jpg

EN DIRECTO 11:05 – 12:00

Puertas Abiertas Edició Estiu

CVRADIO ON-LINE

La Mañana con Marina (15/06/18)

Hui en ‘La Mañana con Marina’

Que millor manera de començar el divendres que amb València Club Cuina. Parlem amb Lluïu Peñafort, assessor gastronòmic.

Rebem a Andrea Villalonga (@andreavilallong) (Professora de protocol OT 2017) que presenta el mètode #MÍRATE, l’objectiu principal del qual és sentir-se bé amb un mateix i projectar a l’exterior la imatge desitjada per a aconseguir l’èxit.

Com cada setmana BIMI i SAKATA SEED IBÈRICA vénen a “La mañana”.

Hui ens visiten Juan Andres Calero (Responsable en desplegament de Productes) , Alberto Alapont (Responsable de Distribució i Mercats) i Estela Cabut (Gerent de Conserves Cabut) . Un projecte fet des de i amb tant amor està destinat a l’èxit, garantit.

És commovedor trobar persones amb qualitat humana sublim, amb tanta sensibilitat i ganes d’ajudar als que més ens necessiten, els animals. Parlem amb David Montesinos de “El Passatge dels Gats” , carrer Túria 28, València.

Bosses de mà divertits i motxilles estilosas, amb un punt chic i diferent. Ens visita Gustavo Terol, gerent de Funbags. Pots trobar-los en la seua pàgina : www.funbags.es i en Facebook.

Ens n’anem de viaje…¡y en família! Eixa és la intenció d’Alejandro Palop , de Viatges Globus. Hui ens oferix una infinitat d’ofertes per a viatjar molt acompanyat.

 

Escucha todos los podcasts de ‘La Mañana con Marina’ aquí:

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.