https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 21:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2019/09/miguel-ygueravide1-ivoox.png

EN DIRECTO 22:00 – 23:00

Puertas Abiertas (Reposición)

CVRADIO ON-LINE

El Forcat (02/02/19) – Dels Goya a Nova York amb CV Radio

Hui a ‘El Forcat’

Hem abordat els següents temes:
– Gala dels Goya amb el director valencià Josevi García Herrero.
– Repasem l’agenda arrocera de la VII Mostra de Marques de Parcs Naturals conversant amb dos dels mestres paellers que participen.
– Miguel Ángel Martín d’Enocata i el director de l’Unió Espanyola de Catadors ens parlen de la convocatòria dels premis Bacchus.
– COMARCA JOVE: des d’Alfafar, Eduardo Grau, del PP: Concejal de Falles, Sanitat i Consum, Comunicació i Diseny i Coordinador General de Noves Generacions del PP a l’Horta Sud. Des de Manises, Adrián Rodríguez, de Podemos: Concejal d’Esports i voluntariat i Secretari de Participació de Podemos Manises. Des de Sedaví, José Francisco Cabanes, de PSPV-PSOE,: primer Tenent d’Alcalde i Concejal d’Esports. Des de Tavernes Blanques (València), Jesús Salmerón de Ciudadanos, Assessor de la Presidència de les Corts Valencianes, concretament, del Secretari primer de la Taula de les Corts i responsable de Joventut a la secretaria de Joventuts de Ciudadanos a la Comunitat Valenciana.
– A DUES BANDES amb Ricky Herrero. Hui parlem i escoltem cançons inspirades en Nova York perquè un 2 de febrer de 1653. Nova Àmsterdam, més tard denominada Nova York, adquireix la categoria de ciutat.
Direcció: Silvia Soria.
Producció de continguts: Paz Francés.
Producció en estudi: Sara Iglesias.
Tècnica: Pedro García.

Escolta tots els podcasts de ‘El Forcat’ aquí:

FOLLOW US ON:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.