https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 00:00 – 09:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

¡Celebra amb nosaltres el Segon Aniversari de CV Radio!

Esta casa compleix dos anys des de la seua primera emissió

 

El 18 d’abril de 2016 aquesta casa obria les seues portes al món a través de les ones radiofòniques. I ho feia de la millor manera possible: acollint al nostre estudi al mític José María García.

Dos anys han passat des d’aquella vesprada, en els que hem pogut gaudir de molts grans moments radiofònics i en els que hem vist com aquesta ràdio naixia i començava a fer els seus primers passos.

Sense dubte, en aquest breu període de tems hem mantingut la nostra il·usió per reflectir la pluralitat de la societat valenciana. Hem posat a prova la nostra capacitat de reacció amb la més estricta actualitat que han requerit succesos i events polítics, socials i esportius, A més, hem tingut l’honor de comptar amb grans convidats que han donat un salt de qualitat a les nostres emissions

Només ens queda donar-vos les gràcies a vosaltres, els nostres oients. Res d’açò seria possible sense el vostre suport i fidelitat. Esperem seguir connectats amb vosaltres molts anys més.

Finalitzem compartint amb vosaltres, a mode commemoratiu, la primera emissió de CVRadio, amb l’entrevista especial a José María García, i una breu galeria de fotografies d’aquell dia.

FOLLOW US ON:
NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.