https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 00:30 – 03:30

Puertas Abiertas (Reposició)

CVRADIO ON-LINE
Trailer cine cvradio
banner bankia
nemesio
Intertrafor renovacion octubre
caixa popular
leleman
nacex
app cvradio

LA LLIGA

Dissabte 20/10/18– 16:15 h.

VALÈNCIA C.F.

VS

LEGANÉS

ESCOLTA’L A LA 94.5 FM

Connectem 1 hora abans

LA LLIGA

Dissabte 20/10/18– 13:00 h.

REAL MADRID

VS

LEVANTE U.D.

ESCOLTA’L A LA 94.5 FM

Connectem 1 hora abans

CHAMPIONS LEAGUE

Dimarts 23/10/18 – 18:55 h.

YOUNG BOYS

VS

VALENCIA C.F

ESCOLTA’L A LA 94.5 FM

Connectem 1 hora abans

EUROCUP

Dimecres 17/10/18 – 20:45 h.

VALENCIA BASKET

VS

PARTIZAN

ESCOLTA’L A LA 94.5 FM

LLIGA

Dimecres 17/10/18 – 20:00 h.

GERNIKA

VS

VALENCIA BASKET FEMENÍ

ESCOLTA’L A LA 94.5 FM

Trailer cine cvradio
Intertrafor Digital

GOLS DEL LLEVANT UE 2018-19

Bankia
hoyadecadenas
Mapfre
Bimi
esic
TWEETS CVRADIO

logo-cvradio

CVRadio és una emissora de FM impulsada per la societat Radio CV Innovaciones en Comiunicación S.L., una mercantil fundada per Paco Lloret, Vicent  Quintana, Ricardo Sáez i Javier Peris, a la que s’han unit nombrosos professionals i empresaris valencians.

CVRadio és, per tant, un mitjà de comunicació prural, que aspira a reflectir amb honestitat la riquesa i la complexitat de la societat valenciana.

Paco Lloret

Aquesta societat ha canviat

València ha canviat. I no només al terreny polític. En realitat du teemps evolucionant i fent-se més complexa. Desgraciadament hi ha pocs mitjans que poden contrasrtar aquestes transformacions des d’un punt de vista local i desinteressat, ni reflectir aquesta rica diverssitat amb independència i amb els mitjans necessaris. Per això ha nascut CVRadio, perquè ja és hora de que siguen els propis valencians els que dónen un pas al davant.

logo-cvradio

Conectats amb València

Valenciana 100×100

La Comunitat Valenciana denota una falta de mitjans informatius propis, i este buit és especialmente cridaner en les ones radiofòniques. L’ADN de CVRadio és 100% valencià. Tots els seus impulsors e inversors són valencians. Els continguts s’elaboren en València i per a València.

Amb vocació de líders

CVRadio és una emissora de ràdio FM, generalista i local, amb cobertura en la provincia de València, vocació de lideratge i d’expanssió autonómica. CVRadio ofereix una programació generalista en una cadena local i propera.

Plural, sense exclusions

CVRadio és un mitjà de comunicación plural, que aspira a reflectir amb honestitat la riquesa i la complexitat de la societat valenciana. Ha dissenyat una programació amb personalitat, que desperta entusiasme e inspira sentiments positius en els oients.

Referència informativa

El projecte de CVRadio no té precedents a la Comunitat Valenciana. Conta amb els majors recursos materials i humans per a ser la veu de la societat valenciana. Amb informatius, butlletins, anàlisi… I les 24 hores disposts a recullir l’actualitat de València sense necessitat d’esperar a desconexions.

Eficàcia comercial

CVRadio ha sigut dissenyada per a competir amb les grans cadenes estatals en influència i audiència. El valor de proximitat i la seua absoluta flexibilitat en formats i horaris la converteixen en el suport publicitari més rentable de l’espectre valencià.