CVRADIO ON-LINE
Origen Cosmetics
Idital
Espai Ripalda
expertoautorecambios.es
Bankia
Sintonía Studio
leleman
nacex
Origen Cosmetics
Caixa Popular
Hackathon
Idital
Fred evaporatiu
Grado ESIC
Blanc i Negres

GOLS DEL VALÈNCIA CF 2019-20

GOLS DEL LLEVANT UE 2019-20

bankia
Revista Hello
Riu Viajese
dehesa jose luis

logo-cvradio

CVRadio és una emissora de FM impulsada per la societat Radio CV Innovaciones en Comiunicación S.L., una mercantil fundada per Paco Lloret, Vicent  Quintana i Ricardo Sáez, a la que s’han unit nombrosos professionals i empresaris valencians.

CVRadio és, per tant, un mitjà de comunicació prural, que aspira a reflectir amb honestitat la riquesa i la complexitat de la societat valenciana.

Paco Lloret

Una nova veu per a València

Una sociedad tan vital i dinàmica com la valenciana necesitava d’una veu que contara a diari l’actualitat que genera en nombrosos àmbits. Aquest és el nostre objectiu a CV Radio, oferir una nova finestra des de València que informe amb el màxim rigor i total independència. Som una emissora sense cadenes, la programació es planifica en funció de l’interés que tinga per als valencians. Des de l’inici de les nostres emissions hem anat desenvolupant un projecte que comença a ser reconegut i valorat. Gràcies pel suport rebut, encara queda molt de camí per recórrer.

logo-cvradio

Conectats amb València

Plural, sense exclusions

CVRadio és un mitjà de comunicación plural, que aspira a reflectir amb honestitat la riquesa i la complexitat de la societat valenciana. Ha dissenyat una programació amb personalitat, que desperta entusiasme e inspira sentiments positius en els oients.

Eficàcia comercial

CVRadio ha sigut dissenyada com una emissora de caràcter comercial que ofereix als seus anunciants la màxima rentabilitat publicitària. La nostra programació en clau valenciana permet la màxima proximitat entre l’oient i l’anunciant.