https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTE 00:30 – 03:30

Puertas Abiertas (Reposició)

CVRADIO ON-LINE
Intertrafor Renueva web
Película
  • programa-del-centenario-programacion
    EL PROGRAMA DEL CENTENARI DEL VALENCIA C.F.
  • General

Programa patrocinat per:

industrias alegre
Intertrafor Renueva web
caixa popular
Bankia
banner bankia
leleman
nacex
nemesio

FINAL COPA DEL REI

Dissabte 25/05/19 – 21:00 h.

F.C BARCELONA

VS

VALENCIA CF

ESCOLTA’L A LA 94.5 FM

Connectem 1 hora abans

LLIGA

Dimarts 21/05/19 – 21:00 h.

REAL MADRID

VS

VALENCIA BASKET

ESCOLTA’L A LA 94.5 FM

Programa especial
Película
IMED
Riu Viajese
nemesio
Blanc i Negres
Intertrafor Digital
Bankia

GOLS DEL LLEVANT UE 2018-19

al pomodoro
TWEETS CVRADIO
dehesa jose luis

logo-cvradio

CVRadio és una emissora de FM impulsada per la societat Radio CV Innovaciones en Comiunicación S.L., una mercantil fundada per Paco Lloret, Vicent  Quintana i Ricardo Sáez, a la que s’han unit nombrosos professionals i empresaris valencians.

CVRadio és, per tant, un mitjà de comunicació prural, que aspira a reflectir amb honestitat la riquesa i la complexitat de la societat valenciana.

Paco Lloret

Una nova veu per a València

Una sociedad tan vital i dinàmica com la valenciana necesitava d’una veu que contara a diari l’actualitat que genera en nombrosos àmbits. Aquest és el nostre objectiu a CV Radio, oferir una nova finestra des de València que informe amb el màxim rigor i total independència. Som una emissora sense cadenes, la programació es planifica en funció de l’interés que tinga per als valencians. Des de l’inici de les nostres emissions hem anat desenvolupant un projecte que comença a ser reconegut i valorat. Gràcies pel suport rebut, encara queda molt de camí per recórrer.

logo-cvradio

Conectats amb València

Plural, sense exclusions

CVRadio és un mitjà de comunicación plural, que aspira a reflectir amb honestitat la riquesa i la complexitat de la societat valenciana. Ha dissenyat una programació amb personalitat, que desperta entusiasme e inspira sentiments positius en els oients.

Eficàcia comercial

CVRadio ha sigut dissenyada com una emissora de caràcter comercial que ofereix als seus anunciants la màxima rentabilitat publicitària. La nostra programació en clau valenciana permet la màxima proximitat entre l’oient i l’anunciant.