Tortada de carlota, xocolate i coco

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 5 Cullerades de farina.
- 1/2 bot de llet condensada.
- 750 g de llet.
- 10 carlotes.
- 1 cullerada de sucre.
- 5 ous.
- 1 motle per a tortada desmuntable.
- 6 cullerades de xocolate en pols.
- 1 paquet de coco ratllat
PREPARACIÓ
– Pelar les carlotes i posar a bullir en una cassola amb dos gots d’aigua i les 6 cullerades de sucre fins que estiguen blanes.
– Traure les carlotes , escórrer-les i picar-les amb la batedora i reservar.
– En un bol posar la llet condensada , 500 g de de llet , els 5 ous i les 5 cullerades de farina y batirlo tot enèrgicament.
– Una vegada batut afegir les carlota que prèviament havíem picat i ho bats un poquet perquè es mescle bé.
– Encendre el forn perquè es vaja calfant.
– Afegir el contingut del bol en el motle.
– Introduir en el forn a temperatura de 180 é dalt i baix.
– Deixar coure durant 25 minuts fins que es dore la part de dalt.
– Punxar amb un tenidor la part superior de la tortada per a comprovar que este dora. Si traus el tenidor net vol dir que esta en el punt , pel contrari si ix tacat deixa la tortada uns 2 minuts més.
– Extraure la tortada del forn i deixar-la refredar.
– Agafar una cassola amb els 250 g de llet i posar a foc lent perquè es vaja calfant , una vegada calenta afegir el xocolate en pols sense parar de remoure fins que arribe a l’ebullició i veges que s’esta espessant.
– Una vegada este el xocolate al punt (vol dir espés) es trau del foc i directament s’introduïx en el motle de la tortada. i es deixa refredar.
– Despres de deixar refredar el xocolate li afegirem el coco per tota la base de la tortada.
– Agafar el motle i ficar-ho en la nevera aproximadament 1 hora fins que este bé freda i el xocolate s’haja endurit.
– Desemmotlar amb molt atenció.
– Servir amb un poquet de nata o una bola de gelat.