https://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 02:00 – 20:30

El club de las buenas canciones.

CVRADIO ON-LINE

Manolo Montalt i Salva Folgado s’incorporen a CV Ràdio per a completar la millor oferta esportiva en la ràdio valenciana

Els dos periodistes s’incorporen per a realitzar el programa de les nits i les retransmissions del València CF

Ens complau informar que CV Ràdio ha arrivat a un acord amb Manolo Montalt i Salva Folgado per a que s’incorporen a la nostra emissora.

Els dos periodistes arriven per a ampliar la nostra oferta en el terreny dels esports que compta des del nostre naiximent amb la direcció de Paco Lloret.

Des de el dilluns 5 de setembre Montalt i Folgado posarán el punt i final esportiu a la jornada, de diumenge a dijous amb el nou espai “Noranta minuts” des de les 23 hores i fins a les 0’30. Serán precissament noranta minuts (hora i mitja)  amb la millor informació, i una gran varietat d’opinions en la tertúlia que ocupará la última hora del programa.

Les veus del día, els protagonistes i els fets quedarán analitzats en la primera part del programa baix el relat que Manolo Montalt i Salva Folgado farán servir cada jornada.

Evidentment el programa será conduït en llengua valenciana en dos professionals amb 17 anys d’experiència en les ones.

No queda ahí el comés dels dos nostres nous fitxages, ja que també es farán càrrec de les retransmissions dels partits que dispute el València CF en qualsevol de les competicions en les que estiga inmers i s’estrenarán el pròxim dilluns 22 amb la primera jornada de lliga en Mestalla en el partit València CF-Las Palmas. En estes retransmissions comptarán amb la presència de Paco Lloret que comandará cada jornada el millor grup de comentaristes per tal de fer de les narracions de Manolo Montalt i Salva Folgado un producte amb el millor equip de la ràdio valenciana.

Sense dubte l’arrivada de Montalt i Folgado afegits a la programació que ja comanda Paco Lloret, ens fa afirmar que CV Ràdio completa una oferta esportiva radiofònica de primer ordre. Amés CV Ràdio continuará emetent la doble edició de l’espai comandat per Paco Lloret “Esports CV” de dilluns a divendres. La primera edició será de 13 a 14’30 i la segona edició de 20 a 21 hores.

Vos esperem a tots!

COMPÁRTENOS EN:
9 COMENTARIOS
 • Elisa Pascual Guillot / 25 Sep 2016

  Si que me ha costado encontraros ahora una oyente más

 • Miguel Angel / 23 Sep 2016

  Por fin os encuentro… Un oyente más

 • David / 20 Sep 2016

  Así que aquí estáis, me dio rabia poner la radio después de verano y no encontraros. Ya tenéis un oyente más

 • MIGUEL FERNÁNDEZ / 6 Sep 2016

  El zorro i el calvo son els millors!
  Amunt València!

 • Txema Gil / 19 Ago 2016

  Benvinguts a cvradio, un projecte il.lusionant de radio en València i en valencià. Vos escolte des del temps de radio nou i ara podré fer-lo en la casa on colabore. Un honor. Sort i al bou… Millor dit al camp…

 • Guillermo / 17 Ago 2016

  En que dial?

 • Pepe Lacueva Ferrer / 16 Ago 2016

  Bueno es saber cual sera la linea deportiva, como siempre del unico equipo de la Comunidad, los demas no existen. todos mis respetos ya que parece ser una emisora privada. Por lo menos no engañais desde un pricipio. Deseo Que os vaya bien

 • Daniel Pastor / 16 Ago 2016

  Enhorabuena a CV Radio por estos fichajes. Junto a Paco sois un equipazo!!!! Vais a triunfar!!! Estamos con vosotros.

ESCRIBE UN COMENTARIO

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.