EN DIRECTE 09:00 – 13:00

Especial Estiu

CVRADIO ON-LINE

CV Radio, ràdio oficial de la 68ª Volta a la Comunitat Valenciana

CV Radio, emissora oficial del ciclisme a la Comunitat

El dia 1 de febrer comença la 68ª edició de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell, i CV Radio tindrà l’honor de ser la casa oficial d’aquest event.

En aquesta cadena posarem especial atenció al ciclisme durant les 5 etapes que tindran lloc fins el diumenge, 5 de febrer. Els 25 equips i 200 corredors que participen a la competició arrancaran a Orihuela (Alacant), per a finalitzar a la ciutat de València.

El recorregut i caracterísiques de cada etapa seran les següents:

1ª Etapa: Crono per equips de 37,9km que s’iniciarà, com hem apuntat, a Orihuela.

2ª Etapa: es desenvoluparà al llarg de l’interior de la província, finalitzant en Dénia. Constarà de quatre ports de muntanya (Alto de Maymo, Xixona , Benifallim y El Montgó, este últim en dues ocasions) i serà una jornada de una gran exigència per als competidors per la quantitat de desnivell, i que podrà marcar diferències de cara a la classificació final.

3ª Etapa: amb Canals com a punt de partida, serà un recorregut a través de diversos municipis de la província de Valnència, fins a la finalització en Riba-Roja de Túria.

4ª Etapa: el plat fort d’aquesta Volta CV, amb sis ports de muntanya verdaderament durs i tècnicament complicats (Arenillas, Zuzaina, Castillo de Villamalefa, Puertomingalvo, El Collado del Vidre y Mas de la Costa).

5ª Etapa: serà plana en la seua majoria, exceptuant l’Alt de l’Oronet, i tindrà la meta a la maeixa Plaça de l’Ajuntament de València. Un últim recorregut urbà que servirà d’exhibició i festa per al diumenge 5 de febrer, en el que la capital de la Comunitat Valenciana viurà la grandesa d’aquest esport.

A continuació podeu vore la imatge de Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, i Fernando Canós, de Banc Sabadell, junt a Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, i a la Vicepresidenta Mónica Oltra, posant amb el maillot groc que portarà el guanyador.

 

NO COMMENTS

LEAVE A COMMENT