http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/09/Jordi-gimenez-web.png

EN DIRECTO 22:00 – 23:00

Futbol Passió

CVRADIO ON-LINE

Tortada de xocolate

INGREDIENTS:
– 6 cullerades de mantega .
– 2 pastilles de xocolate pur .
– 7 ous .
– 6 cullerades de sucre .
– 3 cullerades de farina .
– 250 g de llet .
– 200 g de xocolate en pols .
– 1 Motle de tortades desmuntables .

PREPARACIÓ:
1- En un bol posar els 7 ous amb el sucre i batre enèrgicament en la batedora perquè es mescle bé (Reservar) .
2- Posar en una cassola la mantega i les dos pastilles de xocolate pur. Remoure a foc lent fins que es fonguen les dos pastilles de xocolate .
3- Una vegada fosa les pastilles de xocolate sense parar de remoure incorporar-les en el bol on havíem batut els ous i el sucre . Agregar les 6 cullerades de farina i batre tot amb la batedora . Veureu que es fa tot una pasta homogènia.
4- Encendre el forn perquè es vaja calfant .
5- Agafar el motle desmuntable i untar en fons amb un paper un poc de mantega .
6- Incorporar el contingut del bol en el motle desmuntable .
7- Ficar el motle de la tortada en el forn , la temperatura del forn ha d’estar a 180 é dalt i baix .
8-Dejar coure durant 25 minuts fins que quan punches la tortada amb un ganivet ho tragues net . Això significa que la tortada estarà a punt . Traure del forn i reservar .
9- Agafar en una cassola i afegir la llet fins que este calent , incorporar el xocolate en pols i sense deixar de remoure fins que veges que el xocolate este bé espés .
10- Una vegada que el xocolate este apunte vol dir que esta espés , traure del foc i incorporar-ho en el motle de la tortada i es deixa refredar .
11 – Una vegada refredat agafarem el motle i amb molt atenció amb un ganivet a poc a poc ho desmuntarem .
12- Esta tortada es pot servir amb nata o una bola de gelat .

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO