http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/10/cg_valenciacf.png

EN DIRECTO 21:15 – 23:55

Valencia C.F. - U. D. Las Palmas

http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 22:00 – 00:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Tortada de carlota, xocolate i coco

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 5 Cullerades de farina.
  • 1/2 bot de llet condensada.
  • 750 g de llet.
  • 10 carlotes.
  • 1 cullerada de sucre.
  • 5 ous.
  • 1 motle per a tortada desmuntable.
  • 6 cullerades de xocolate en pols.
  • 1 paquet de coco ratllat

 

PREPARACIÓ

– Pelar les carlotes i posar a bullir en una cassola amb dos gots d’aigua i les 6 cullerades de sucre fins que estiguen blanes.

– Traure les carlotes , escórrer-les i picar-les amb la batedora i reservar.

– En un bol posar la llet condensada , 500 g de de llet , els 5 ous i les 5 cullerades de farina y batirlo tot enèrgicament.

– Una vegada batut afegir les carlota que prèviament havíem picat i ho bats un poquet perquè es mescle bé.

– Encendre el forn perquè es vaja calfant.

– Afegir el contingut del bol en el motle.

– Introduir en el forn a temperatura de 180 é dalt i baix.

– Deixar coure durant 25 minuts fins que es dore la part de dalt.

– Punxar amb un tenidor la part superior de la tortada per a comprovar que este dora. Si traus el tenidor net vol dir que esta en el punt , pel contrari si ix tacat deixa la tortada uns 2 minuts més.

– Extraure la tortada del forn i deixar-la refredar.

– Agafar una cassola amb els 250 g de llet i posar a foc lent perquè es vaja calfant , una vegada calenta afegir el xocolate en pols sense parar de remoure fins que arribe a l’ebullició i veges que s’esta espessant.

– Una vegada este el xocolate al punt (vol dir espés) es trau del foc i directament s’introduïx en el motle de la tortada. i es deixa refredar.

– Despres de deixar refredar el xocolate li afegirem el coco per tota la base de la tortada.

– Agafar el motle i ficar-ho en la nevera aproximadament 1 hora fins que este bé freda i el xocolate s’haja endurit.

– Desemmotlar amb molt atenció.

– Servir amb un poquet de nata o una bola de gelat.

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO