CVRADIO ON-LINE

Pili, la nostra benvolguda cuinera, ens prepara una fabulosa fideuà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 1 Kg. de morralla per al caldo o peix variat de Roca
  • 500 g de fideu de Fideuá
  • 1 L de caldo de peix
  • 250 g de gamba pelada
  • 250 g de Llagostí
  • 150 g de cloïssa fresca
  • 200 g de clòtxines
  • 1 sépia
  • 2 tomaques madurs
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • Pebre roig dolç
  • Safrà
  • Sal
  • Oli d’oliva

 

 

PREPARACIÓ

– Posar la morralla o el peix de Roca a bullir amb 2 L d’aigua.

– Netejarem les clòtxines i les cloïsses i les posarem en una cassola tapada amb un poc d’aigua fins que estiguen totes obertes.

– Traurem les cloïsses i les clochinas . Les colarem i les reservarem.

– Tallarem la sépia a trossets xicotets i la reservarem.

– Pelem la ceba , els alls i la tomaca i els triturarem tot amb la batedora.

– Posem una paella en el foc amb un poquet d’oli quan este calent.

– Agafarem tots els gambons i els llagostins i els segellarem per les dos parts. Els traiem i els reservem.

– Amb eixe mateix oli incorporem el puré que prèviament havíem triturat i es deixara daurar un poc a foc lent.

– Incorporem la sépia i les gambes pelades amb el pebre roig i li donarem unes voltes.

– Colar el caldo i incorporar-ho en la paella i deixar-ho coure uns 5 minuts a foc mitjà amb el safrà.

– Afegir els gambones i els llagostins i deixar-los coure uns 3 minuts.

– A continuació afegir el fideu de la fideuá i deixar-ho coure uns 15 minuts a foc mitjà fins que veges que s’este assecant el fideu ha d’estar bla.

– Agafar les clòtxines i les cloïsses i posar damunt de la fideuá decorant amb un poc de gràcia.

– Apagar el foc i deixar reposar 2 minuts. Se servix en la paella.

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO