http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/10/cg_valenciacf.png

EN DIRECTO 17:30 – 21:00

Futbol En Joc: Eibar - Valencia CF

CVRADIO ON-LINE

Pili ens prepara Zarzuela de peix i marisc

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 4 Rodanxes de lluç
  • 4 Gambons
  • 4 Cigales
  • 16 Clòtxines
  • 20 Cloïsses
  • 1 ceba
  • 2 dents d’alls
  • 3 tomaques madurs
  • 2 cullerades de pebre roig
  • 2 gots de vi
  • 1 got d’aigua
  • 7 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal
  • Farina
  • 9 Ametles
  • 2 llesques de pa

 

PREPARACIÓ

– Posem una paella al foc , arrebossem amb farina el lluç i ho fregim amb abundant oli d’oliva.

– Una vegada fregit el peix ho posem en un plat i ho reservem.

– Posem una cassola de fang en el foc amb l’oli d’oliva i fregim les cigales i els Gambones. Els traiem i els reservem.

– Ratllem la tomaca , els alls , les cebes i s’incorporen en la cassola de fang amb tres cullerades d’oli i se sofrig a foc lent.

– Afegim les Cloïsses i les clòtxines en la mateixa cassola i se li donen unes voltes amb el sofregit anterior.

– Afegir el vi i l’aigua i deixar coure uns 2 minuts perquè s’òbriguen les cloïsses i les clòtxines.

– A continuació incorporar les cigales i els Gambones i deixar coure a foc lent altres 5 minuts.

– Incorporar el peix a la cassola i deixar coure a foc lent uns 4 minuts . Si veus que se’t queda molt espés , afig-li mig got d’aigua i ho deixes coure uns 2 minuts mes.

– Picar les ametles i el pa i incorporar-ho a la cassola i deixar coure 1 minut mes.

– Apagar el foc i deixar reposar uns 2 minuts. Se servix calent i en la cassola.

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
2 COMENTARIOS
  • Cristina / 8 Jun 2016

    Gracias a las recetas de Pili , estoy aprendiendo hacer comidas que no había echo nunca.

  • Gerard / 7 Jun 2016

    Que programa tan entretingut

ESCRIBE UN COMENTARIO