http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2017/01/fores-web.png

EN DIRECTO 07:00 – 10:00

Despierta Valencia

CVRADIO ON-LINE

Pili ens prepara una ‘Tortada de pera’

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 1/2 bots de llet condensada
  • 500 g de llet
  • 5 cullerades de farina
  • 7 peres
  • 5 ous
  • 1 motle per a tortada desmuntable
  • 250 g de sucre
  • Mitg got d’aigua

 

PREPARACIÓ

– En un bol posar la llet condensada, la llet, els ous i la farina. Es bat tot.

– Afegir 3 peres tallades a trossets xicotets. Introduïx les peres en el motle i remou-lo tot amb la mescla anterior.

– Encender el forn perquè es vaja calfant.

– Agafar el motle per a tortades i introduir el contingut del bol.

– El forn ha d’estar a la temperatura de 180 é dalt i baix.

– Introduïr el motle de la tortada i deixar coure uns 25 minuts fins que es dore per la part de dalt.

– Punxar amb un tenidor la part superior de la tortada i comprovar que la tortada este feta. Si traus el tenidor sense tacar vol dir que esta cuita.

– Extraure del forn la tortada.

– Pelar les peres restants i tallar-les per la mitat.

– Posar una paella al foc amb el sucre i mig got d’aigua ,incorporar les peres dins de la paella i deixar uns minuts a foc lent , fins que les peres estiguen caramel·litzades, és a dir, amb un color dauradet.

– Traure de la paella i incorporar-les peres a la tortada decorant-les.

– Ficar la tortada en la nevera perquè es vaja a refrescar bé, durant mitja hora mes o menys.

– Una vegada freda desemotlar la tortada amb molt de cuidat.

– Servir amb un poc de nata a un costat.

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO