CVRADIO ON-LINE

Pili ens porta ‘Manetes de porc’

És un plat molt econòmic i fàcil de preparar, ideal perquè ho elabores algún dia extraordinari. Es creu que és un plat que engreixa molt, però és tot al contrari perquè les manetes no contenen quasi grasa pel fet que és quasi tot cartílag.

 

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 4 Manetes de porc partides per la mitat
  • 1 Ceba
  • 3 Alls
  • 1 cullerada de Pebre roig de la Vera
  • 1 Bot de tomaca triturada
  • 1 full de llorer
  • 2 vitets
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • 2 gots de caldo de manetes

 

PREPARACIÓ

– Posar a coure les Manetes durant 1,5 hora amb el llorer , la sal i els vitets.

– Triturar les cebes i l’all amb la batedora.

– Posar la paella en el foc amb l’oli ,incorpora les cebes i els alls prèviament triturats i donar unes voltes fins que es dauren un poquet.

– Una vegada daurats incorporen la tomaca , el pebre roig i deixar uns 3 minuts a foc lent sense parar de menejar.

– Agregar 2 gots de caldo amb què s’han cuit les manetes.

– Incorporar les manetes i deixar coure durant 5 minuts.

– Deixar reposar durant 5 minuts i finalment servir.

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO