http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 07:00 – 09:00

Líderes CV (Reposición)

CVRADIO ON-LINE

Paella d’arròs en carranc

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 1 K De carrancs de mar .
  • 1 sépia .
  • 1/2 k gamba pelada .
  • 500 g d’arròs .
  • 1 Ñora .
  • 1 k de morralla o peix de roca per al caldo .
  • sal al gust .
  • 3 alls .
  • 1 ceba .
  • 2 tomaques madurs .
  • 6 cullerades d’oli .
  • Pebre roig de la vora .
  • Safrà

PREPARACIÓ

– En una olla posar tot el peix , la sal i la Ñora i coure durant 30 minuts .

– Agafar els carrancs i tallar-los per la mitat i reservar .

– Agafar la ceba , els alls i les tomaques i triturar-ho tot amb la batedora i reservar .

– Posar la paella en el foc amb l’oli . Una vegada calenta incorporar els carrancs que havíem reservat i donar-li unes voltes fins que es dauren un poquet , traure’ls i reservar-los .

– Agafar la sépia i trossejar-la a trossets xicotets i afegir-los en la paella amb el mateix oli en què havíem sofregit els carrancs . A continuació les gambes pelades i donar-li unes voltes .

– Afegir el puré que havíem triturat anteriorment en la batedora i donar-li unes voltes a foc lent amb unes cullerades de pebre roig .

– Incorporar els carrancs que havíem reservat .

– Colar el caldo amb un colador .

– Afegir el caldo a la paella i deixar-ho coure uns 15 minuts amb un poc de safrà .

– Afegir l’arròs i deixar coure durant 20 minuts . Els 5 primers minuts a foc viu i després a foc lent .

– Retirar del foc i deixar reposar uns 5 minuts . Es servix en la paella . Si voleu el podeu acompanyar amb un poc d’all oli .

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO