http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 07:00 – 09:00

Líderes CV (Reposición)

CVRADIO ON-LINE

Hui preparem un deliciós ‘Suquet de Rap’

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 8 Gambones.
  • 1/2 k de gamba pelada.
  • 1 Rap.
  • Jolivert.
  • 1 Ceba.
  • 3 Alls.
  • 2 Tomaques madurs.
  • Pebre roig.
  • Safrà.
  • Sal al gust.
  • Oli d’oliva.

 

PER AL CALDO:

  • 1/2 l d’aigua.
  • Espines del Rap.
  • Cap del Rap.
  • Fulls de jolivert.
  • Sal.

 

PER A LA PICADA:

  • 12 Ametles.
  • 3 Alls.
  • 2 Llesques de pa

 

PREPARACIÓ

– En una paella posem un poquet d’oli , sofregim els alls , les ametles i les llesques de pa fins que es dauren un poquet. Ho retirem i ho reservem.

– Agafem la ceba , les tomaques i els alls ; i ho passem tot per la batedora.

– En el mateix oli que hem daurat les ametles s’incorpora el puré que prèviament hem triturat , i se sofrig molt lentament perquè no se’ns creme.

– Pelem les creïlles , les tallem i les afegim al sofregit amb un poquet de sal i de pebre roig . Li donem unes voltes perquè es mescle tot molt bé.”

– A continuació afegim el caldo prèviament colat. El caldo deu de cobrir les creïlles i es deixa coure fins que la creïlla este mig feta.

– Afegim els gambones , les gambes pelades i el peix . Ho deixem coure durant 7 minuts. Fins que s’acabe de fer la creïlla i el peix.

– Agafar els alls , el pa i les ametles prèviament reservades i picar-ho tot amb el morter.

– Quan el rap este apunt afegim la picada amb un poc de jolivert picat i ho deixem coure uns minuts.

– Apaguem el foc i ho deixem reposar uns minuts.

– Es pot servir en la cassola o en plats individuals.

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO