CVRADIO ON-LINE

Fideuà de costelles, boletus i fabes

INGREDIENTS :
– 500 g de costelles de porc .
– 1 bossa de bolets variades .
– 1 bossa de fabes .
– 500 g de fideu de fideua .
– 1 ceba .
– 2 tomaques madurs .
– 2 alls .
– 1 doll d’oli d’oliva .
– Pebre roig de la vera .
– Safrà .
– Sal .

PREPARACIÓ:
1- Agafar una paella i posar-la al foc amb un doll d’oli .
2- Assaonar les costelles i incorporar-les en la paella amb l’oli calent i deixar que es dauren .
3- Una vegada daurades incorporar els bolets i les fabes ; deixar que es refreden un poquet junt amb les costelles .
4- Agafar la ceba , les dos tomaques i els alls. Picar-ho tot en la batedora .
5 – Una vegada picat , incorporar-ho tot en la paella amb dos cullerades de pebre roig de la vera i deixar sofregir un poc .
6- A continuació afegir l’aigua , un poc de sal i el safrà . L’aigua a d’estar per damunt dels claus .
7- Deixar coure uns 30 minuts fins que la carn este tendra i el caldo este per davall dels claus .
8- Després afegir el fideu de fideua .
9- cal deixar-ho coure a foc mitjà durant uns 15 minuts . Una vegada este fet el fideu , és a dir , al punt apagar el foc i deixar reposar uns 3 minuts .Se pot prendre amb un vi negre .

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO