http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/10/cg_valenciacf.png

EN DIRECTO 17:30 – 15:00

Valencia - Sevilla

CVRADIO ON-LINE

Et convidem a un ‘Arròs al forn’

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 400 g. d’arròs redó
  • 800 g. de caldo de putxero o aigua
  • 300 g. de costella de porc
  • 200 g. de cigrons cuits
  • 3 tallades de cansalada fresca
  • 3 botifarres
  • 1 creïlla
  • 1 tomata
  • 1 cap d’alls
  • Safrà o colorant alimentari
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

 

PREPARACIÓ

– Encenem el forn a 220º amb el calor amunt i avall.
– Posem en una paella gran tres culerades d’oli i daurem les costelles i la cansalada tallada a tires.
– Traiem la carn, amb el mateix oli li donem unes voltes a les botifarres i les traiem.
– Amb eixe mateix oli es posa la tomata triturada i es frig uns minuts a mig foc.
– En un casset posem el caldo o aigua, amb els cigrons a coure uns 3 minuts amb un poc de safrà.
– En una cassola de fang incorporem l’arròs, un poc de sal, les costelles, la cansalada i finalment la tomata, i removem tot.
– Incorporem el caldo amb cigrons, seguit una creïlla a rodanxes fins que s’asseque.
– Introduïm la cassola dins del forn i es deixa uns 20 minuts fins que s’asseque.
– Finalment, apaguem el forn i es deixa la cassola dins del forn uns 3 minuts reposant.
– I ja podem servir-lo!!

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO