http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 20:00 – 22:00

Lo mejor de la temporada

http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/10/cg_valenciacf.png

EN DIRECTO 21:15 – 23:55

Valencia C.F. - U. D. Las Palmas

CVRADIO ON-LINE

Carrilladas de porc al vi

INGREDIENTS :
– 4 carrilladas.
– 1/2 Xampinyó .
– 2 Branquetes de romer .
– Oli d’oliva .
– 1 Ceba .
– 2 Tomaques madurs .
– 3 Alls .
– 2 Gots de vi .
– 1 Got d’aigua .
– 1 Cullerada de pebre roig de la Vera .

PREPARACIÓ:
1 – Posar una paella en el foc amb un chorret d’oli d’oliva .
2 – Agafar les carrillades i assaonar-les .
3 – Incorporar les dos branquetes de romer i els alls en la paella . Donar-li unes voltes amb l’oli, deixar que es dauren un poquet els alls i extraure’ls de la paella junt amb el romer .
4 – En el mateix oli incorporar les carrillades i sofregir-les un poquet . Una vegada estan un poquet daurades traure-les i reservar-les .
5 – Agafar el xampinyó , filetejar-ho i afegir-ho en la mateixa que havíem daurat les carrillades .
6 – Agafar les tomaques i la ceba i triturar-ho tot amb la batedora .
7 – Una vegada triturat afegir-ho en la mateixa paella que tenim el xampinyó amb una cullerada de pebre roig de la Vera . Es deixa daurar un poquet .
8 – Una vegada daurat incorporar les carrillades a la paella , els dos gots de vi i un got d’aigua . Deixar coure a foc lent durant dos hores . Si veus que se’t queda sense caldo afig-li un got mes d’aigua . Les carrillades han de quedar blanes , se servixen en plat amb la seua salsa i unes creïlles fregides . Acompanyar amb un vi tint .

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO