http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 08:00 – 00:00

El club de las buenas canciones

CVRADIO ON-LINE

Arròs melós amb bogavant

INGREDIENTS PER A 4:
– 1 Bogavant
– 1 calamar
– 500 gr de gambes pelades
– 1 ceba
– 1 tomaca
– 2 alls
– 5 cullerades d’oli d’oliva
– 2 cullerades de pebre roig de la Vera
– 2 Ñores
– 500 gr d’arròs
– Safrà
– Sal

PREPARACIÓ:
1- Preparar i tallar el calamar , la sépia i el bogavant a trossets.
2- Posar una paella en el foc amb l’oli , afegir el bogavant prèviament trossejat i donar-li mes voltes fins que coixa un poc de color . Traure de la paella i reservar .
3- Afegir la sépia , el calamar i les gambes pelades i donar-li mes voltes . Després traure-ho i reservar-ho .
4- Agafar la ceba , els alls i la tomaca i triturar-ho tot amb la batedora .
5- Una vegada triturat afegir-ho en la mateixa paella amb dos cullerades més d’oli i les dos cullerades de pebre roig de la Vera .
6- Afegir al sofregit el bogavant que havíem reservat i la sépia , el calamar i les gambes pelades .
7- Omplir d’aigua fins a les anses de l’olla i deixar bullir .

8- Una vegada comença a bullir incorporem les Ñores i el safrà i deixar bullir durant 20 minuts .
9- Una vegada esta bullit el caldo tirar l’arròs (2 grapats per persona) .
10- després de tirar l’arròs cal deixar-ho bullir durant 17 minuts per que es quede un poquet sencer , però al ser un arròs caldós entre el trajecte que et coste emplatar , l’arròs s’acabara de fer i es quedara al punt  .
11 – Este arròs és aconsellable menjar-se’l en el moment que esta tire perquè no es passe . Es pot servir amb un vi blanc o un vi rosat .

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO