http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2016/07/cg_cvradio.png

EN DIRECTO 00:00 – 23:55

Música

http://www.cvradio.es/wp-content/uploads/2017/01/fores-web.png

EN DIRECTO 07:00 – 10:00

Despierta Valencia

CVRADIO ON-LINE

Arròs en fesols i naps

INGREDIENTS:
1 Botifarra .
2 Manetes de porc .
1 Colze de porc .
1 Cua de porc .
Uns trossos de morro de porc .
2 Naps .
1 Manoll de bledes .
2 Tomaques madurs .
1 Ceba .
1 Bot de fesols blancs .
3 cullerades d’oli .
Sal .
Colorant .
500 g d’arròs .

PREPARACIÓ:
1- Agafar una cassola i posar-la en el foc amb un poquet d’oli .
2- Incorporar tota la carn en la cassola prèviament assaonada .
3- Deixar la carn que es dore un poquet .
4- Agafar els naps , pelar els naps i tallar-los a rodanxes .
5- Una vegada tallats els incorporem en la cassola junt amb la carn i deixem que es dauren un poquet .
6- A continuació, agafar les dos tomaques , la ceba i triturar-ho tot en la batedora .
7- Una vegada triturat afegir-ho a la cassola i deixar-ho que se sofrija un poquet junt amb la carn i el nap .
8- Després , incorporar les bledes i els fesols. Se li donen una voltes .
9- Afegir l’aigua fins a les ases de la cassola .
10- A continuació, afegir a la cassola un poquet de sal i el safrà i es deixa bullir durant 1 hora a foc mitjà .
11- Una vegada esta bullit el caldo , se li afegis la botifarra i es deixa uns 2 minuts bullint i a continuació l’arròs .
12- L’arròs ha d’estar uns 17 minuts perquè ha de quedar caldós . Si veus que et quedes sense caldo afig-li un got d’aigua. S’ha de menjar en el moment i es pot acompanyar amb un vi negre .

ETIQUETAS:
COMPÁRTENOS EN:
NO HAY COMENTARIOS

ESCRIBE UN COMENTARIO